Четвер, 18.04.2024, 09:55
Вітаю Вас, Джура | RSS
Меню сайту
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Онлайн ТВ

Украинская Баннерная Сеть


Украинская Баннерная Сеть
Головна » 2011 » Лютий » 12 » Народний Рух вимагає звільнення Табачника
19:11
Народний Рух вимагає звільнення Табачника
Центральний Провід Народного Руху України розкритикував антиукраїнську політику нинішньої влади у гуманітарній сфері. 

"Політика і дії нинішньої влади у гуманітарній сфері загалом є антиукраїнськими і антидержавницькими. Наслідки цих дій уже відчувають на собі мільйони громадян, котрих торкається гуманітарна і освітня політика Президента і уряду", - заявили у партії.

"Одним із найодіозніших її провідників є теперішній Міністр освіти, науки, молоді і спорту Дмитро Табачник, довголітня злочинна діяльність якого спрямована на паплюження України, нападки на українські національні цінності", - заявили у Народному Русі.

"Дмитро Табачник на посаді Міністра знищує багатолітні напрацювання щодо входження України в Болонський процес. Його навмисні дії щодо прийняття в Україні російської системи 11-класної середньої освіти і абсурдна пропозиція обов’язкового додаткового однорічного навчання у дитсадку уже завдали шкоди, котру треба буде виправляти протягом кількох років", - наголосили у партії.

"Табачник проводить системну антиукраїнську діяльність і виступає у ролі реалізатора волі Кремля. Він і не збирався дотримувати своєї обіцянки про розмежування антиукраїнської "публіцистичної" діяльності і дій державного діяча. Наслідки діяльності влади у гуманітарній сфері - закриття україномовних шкіл на Сході України, незважаючи на протести батьків, викладачів і учнів; спроби вивести українську мову з освіти, роблячи її необов’язковою; виключення із курсу української літератури ряду творів, зокрема - роману про Голодомор Василя Барки "Жовтий князь", - підкреслили у партії.

"В той же час, повну відповідальність за таку гуманітарну політику несе Президент України Віктор Янукович, який призначив Табачника на цю посаду і продовжує його тримати", - йдеться у заяві партії.

"Народний Рух України вимагає від Президента термінового зняття Табачника з посади Міністра освіти і науки, молоді і спорту. Ми віримо, що з цього питання можливо досягнути широкого консенсусу між усіма демократичними силами. Антиукраїнець Табачник повинен бути звільнений", - наголосили у партії.

Категорія: Політика | Переглядів: 667 | Додав: dimon_90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Я шукаю ...
Корисна інформація
Онлайн радіо
Чатик
200
Статистика

Статистика матеріалів

Новин: 265
Файлів: 410
Форум: 3/4
Коментаріїв: 235

Зареєстровано на сайті

Всього: 266
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка
 Патріот UA - портал українських патріотів! Програми, фільми, музика та багато цікавого на нашому порталі!

Друзі сайту
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Анализ сайта